fredag 30 januari 2009

Lågstadie-disco för en kväll

Ja, mycket riktigt.

Festen igår.

Som sagt, alla hade tagit det väldigt allvarligt. Flickor sprang omkring med hela balettmunderingar och Snövitsklänningar. Vissa killar var flickor de med...

Efter ungefär 10 kor orkade jag inte räkna längre, och detsamma gällde tyvärr Pippi Långstrump också. Vissa hade säkert kunnat starta upp ett kloster, för vi hade nog 8 nunnor och lite munkar. Föreställ er hundratals människor som alla har klätt ut sig upp till tänderna.

Men tyskarna ska ha en eloge. Att krypa tillbaka till lågstadietiden, och faktiskt inte skämmas över det, det är starkt. Det var precis som att tiden hade stått stilla, för musiken var densamma som då, möjligen ännu äldre (då tyskarna har någon slags hatkärlek till 80tals-musik)

Jag menar, det är ju inte varje dag man får höra Spice Girls, och samtidigt dansa med en kille utklädd till Anatomibok på klubbarna i Sverige eller? Det var uppfriskande. För en kväll.

Och jag kunde verkligen inte låta bli att le när Elvis eller Darth Vader dansade förbi. Eller kirurgerna i Bin Ladin-skägg och turban.

Inga kommentarer: